...altyd nijsgjirrich!

N361 van rotonde Gytsjerk tot kruispunt E10 gestremd

Vanwege werkzaamheden is de N361 vanaf maandag 29 november om 06.00 uur afgesloten voor verkeer. De weg is gestremd vanaf de rotonde bij Gytsjerk tot aan kruispunt E10. BAM Infra Regionaal uit Drachten voert hier werkzaamheden uit. Naar verwachting is de weg zaterdag 4 december om 17.00 uur weer open voor verkeer.

Er komt een nieuwe asfaltlaag tussen de rotonde bij Gytsjerk en de kruising met de Rinia van Nautaweg. Ter hoogte van deze kruising is een brug aangelegd. Ook is de wegconstructie aangepast. Aan beide kanten van de weg komen smalle stroken lichtgekleurd asfalt.

Het werk wordt gecombineerd met het aanpassen van de wegbelijning tussen de Rinia van Nautaweg en kruispunt E10. Eerst worden de middenstrepen op de weg verwijderd. Daarna komt er nieuwe belijning aan de zijkanten.
Het openbaar vervoer rijdt een alternatieve route. Fietsers en voetgangers kunnen er wel langs. De omleidingsroute is via de Centrale As en wordt met borden aangegeven. Meer informatie over de werkzaamheden en de stremming is te vinden op www.fryslan.frl/N361.

0 van 0