...altyd nijsgjirrich!

TRYNERGIE HULDIGT 250e KLANT

Op 2 december bracht Trynergie een bezoek aan zorgboerderij Moai Seldsum in Oentsjerk. De zorgboederdij is namelijk de 250e klant van de energiecoöperatie en dat moet natuurlijk gevierd worden!

Moai Seldsum is een zorgboerderij in Oentsjerk. Zij bieden een thuis voor iedereen met een beperking. Op Moai Seldsum zijn er activiteiten op het gebied van wonen, werken, leren en beleven, gekoppeld aan het buitenzijn, de dieren en de omgeving van de boerderij. De verbinding met de natuurlijke omgeving heeft Moai Seldsum nu ook vormgegeven door via Trynergie klant te worden bij Energie VanOns. Trynergie heet ze van harte welkom als 250e klant! “Lokale duurzame energie past bij ons” zegt eigenaar Attsje de Vries-van Gunst: “want wat je lokaal kan kopen koop je lokaal, en dat geldt ook voor energie. Voor ons is dat vanzelfsprekend”.

Meer info over Trynergie hier.

0 van 0