20.00 uur Oentsjerk

Valentijnsconcert De Bazuin Oenkerk (o.l.v. Jaap Musschenga)

Brassband De Bazuin Oenkerk organiseert zaterdag 11 februari a.s. haar jaarlijkse Valentijnsconcert in De Lawei te Drachten. Dit terugkerende evenement is muzikaal gezien het hoogtepunt op de agenda van de vereniging. Dat vraagt natuurlijk om groots uit te pakken en het publiek te trakteren op een spetterend optreden! Hoe? Door naast het instuderen van een prachtig muziekprogramma óók een topartiest te strikken. Te gast op het aankomende Valentijnsconcert is

Bestel nu je kaarten voor een hartverwarmende concertavond!
De Bazuin Oenkerk nodigt u van harte uit voor een veelbelovende en vermakelijke avond vol gevarieerde muziek. Geschikt voor zowel muziekliefhebbers in het algemeen als ook de echte brassbandkenners onder ons. Alvast een voorproefje van het Valentijnsconcert? Bekijk de laatste editie via de QR code. Valentijnsconcert is hét gezellige avondje uit met vrienden, familie of kennissen! Kaarten bestellen? Ga dan snel naar www.debazuinoenkerk.nl

info Valentijnsconcert met de laatste editie via de QR code!