...altyd nijsgjirrich!

BRUGGENBOUWEN

Vier scholen van Fierkracht in de Trynwâlden hadden woensdagmiddag 29 maart een gezamenlijk bruggenbouw project.

De kinderen van groep 1 t/m 8 presenteerden de resultaten. Doordat deze activiteit op hetzelfde tijdstip gepland was zijn er alleen foto’s van groep 1/2 in de Opstap en van groep 7/8 bij Sinnehonk. Omdat dit het eerste gezamenlijke project is werd voor bruggenbouw gekozen. Een brug verbindt. Er werd getekend, gebouwd maar ook muziek gemaakt en gezongen. (Muziek verbindt ook!) De ene maakte bruggen met blokken of lege verpakkingen, de ander timmerde met hout. Er waren korte bruggen maar ook hele lange, met boten en auto’s. Kortom de ene oever werd met de andere verbonden, hopelijk kwam er zo ook een verbinding tussen de leerlingen van de verschillende scholen.

De ouders/verzorgers konden een kijkje nemen en zelf zien hoe een en ander tot stand kwam.

Klik op de computer op onderstaande foto voor een vergroting en het zelf bepalen van de snelheid.