...altyd nijsgjirrich!

Aventoer fair!

Vrijdag werd op It Aventoer in Oentsjerk een fair gehouden ten bate van een nestschommel.

Het was een drukte van belang! De auto’s (en een skelter) stonden bijna in Oentsjerk geparkeerd…. Er werd van alles verkocht; tweedehands kleding, boeken, stekjes en bijvoorbeeld planten. Maar ook was er een rad van Aventoer, werd er geschminkt, gesjoeld en kon er een ritje te paard gemaakt worden. Ook van het luchtkussen werd goed gebruik gemaakt. De etenswaren waren door de bewoners gemaakt en de koffie met appeltaart en slagroom ging er dan ook goed in. Nu maar hopen dat het opgeleverd heeft waar de cliëntenraad om gevraagd heeft…. een nieuwe nestschommel!

Klik op onderstaande foto voor een vergroting en het bepalen van eigen snelheid op tablet of computer.