...altyd nijsgjirrich!

Kleurenkuier zaterdag 11 november Mûnein, ook voor kinderen

Op zaterdag 11 november vindt weer de jaarlijkse Kleurenkuier plaats vanuit dorpshuis de Mounestien in Mûnein. De afstanden zijn 6, 10, 15 en 25 km. De routes lopen door het mooie en natuurlijke gebied ten noordoosten van Leeuwarden, met in november weer de prachtige herfstkleuren, door half open landschappen, bossen, coulissen landschap en langs prachtige oude landhuizen en states.

Nieuw is dit jaar het onderdeel Kinderkleurenkuier. Onder begeleiding van een ingeschreven volwassene mogen kinderen in de basisschoolleeftijd gratis deelnemen aan de 6 km. Onderweg worden er herfstbladeren en dergelijke gezocht, waar we tijdens de rust bij dagbesteding It Aventoer iets leuks van maken. Ook kom je onderweg borden tegen, met leuke opdrachtjes voor jong en niet zo jong meer. Deelnemen aan de Kleuren Kuier? Schrijf je dan online in. Dit is mogelijk tot en met 5 november 22:00 uur. Daginschrijving op 11 november kan, maar met een toeslag van € 2,-. Dan start je na de laatste online ingeschreven wandelaars van jouw afstand. Deelname van volwassenen met kinderen voor de Kinderkleurenkuier kan vanwege de voorbereiding daarvan alleen via online inschrijving. Inschrijven kan via frieslandbeweegt.frl of wandel.nl