...altyd nijsgjirrich!

Strúnpaad geopend!

Zaterdagochtend was een drukke ochtend voor de kinderen in het dorpshuis van Mûnein. Ze waren aan het werk gezet door een afgevaardigde van IVN voor de opening van het strúnpaad!

Karkassen van dode muizen uit uilenballen halen, tekeningen inkleuren en allerlei beesten en insecten maken voor het strúnpaad. Er was door de IVN een looproute uitgezet met opdrachten. Bijvoorbeeld namen en diktes van bomen raden, geuren van bloemen opschrijven en bij het strúnpaad aangekomen de meegebrachte creaties plaatsen. Zo werd, zelfs met bijpassende hapjes, op een speelse wijze het strúnpaad geopend.

De foto’s spreken voor zich en wanneer op onderstaande foto geklikt wordt zal de foto vergroot op computer of tablet getoond worden en kunt u uw eigen tempo bepalen.