20.00 uur Oentsjerk

Goud van Oud.
Memoryconcert met brassband De Bazuin Oenkerk B en gastoptreden en afterparty van coverband BeautyKees van Oud, met onweerstaanbare muziek nemen zij u zaterdag 9 maart mee terug in de tijd. Het SELLEkonsert van brassband De Bazuin Oenkerk B wordt een memoryconcert. In het jaar dat de bekende muziekvereniging uit de Trynwâlden haar honderdste verjaardag viert maken ze van hun jaarlijkse concert een feest vol herkenning.
Ze doen een greep uit een eeuw blaasmuziek. Van oude bekende koperkrakers tot klassiekers en eigentijdse populaire muziek in een brassjasje. Veelzijdigheid zoals u van hen gewend bent. Het wordt een meeslepende muzikale reis waarin de tijden opnieuw worden beleefd. Dat zal zeker lukken aan de hand van onze gastmuzikanten van BeautyKees. De succesvolle coverband maakt ook een trip down memory lane door de popmuziek. Ze pakken uit met bekende nummers van een keur aan artiesten uit de afgelopen decennia. Na een concert waarin de brassband en coverband het beste van alle tijden spelen zijn ze er nog niet.
De avond krijgt een feestelijk vervolg op de afterparty in Pro Rege, waar BeautyKees de boel nog even op stelten zet.
Kijk voor meer informatie en kaarten op www.debazuinoenkerk.nl.
Entree: €12,50 (incl. consumptie), t/m 12 jaar GRATIS.

Zie PDF poster hieronder.

POSTER