...altyd nijsgjirrich!

Opbrengst Trynwâldster inzamelingsdagen overhandigd

Directeur/oprichter Ruud Sliphorst van de stichting Opkikker was naar Oentsjerk gekomen om de opbrengst van de Trynwâldster inzamelingsdagen overhandigd te krijgen. Hij kreeg een cheque van € 7000.-!

Tijdens deze inzamelingsdagen zijn door een groep Trynwâldster enthousiastelingen verschillende activiteiten ontplooid. Zo was er een grote bingo, een kerstbomen actie, verkoop van gerookte vis en op oudejaarsdag een grote oliebollen verkoop. Dit alles voor goede doelen welke vooral kinderen raken. Zo werd er € 5500,- gedoneerd aan de Trynwâldster scholen en nu dus € 7000,- aan de Stichting Opkikker (of volg hun facebookpagina).
De heer Sliphorst nodigde de heren uit voor een vrijwilligersdag in de Eemhof. De groep gaat dan kinderen en ouders een hele dag begeleiden. Om zo ook te proeven waarvoor men deze actie gedaan heeft. De groep, die de Trynwâldster inzamelingsdagen organiseert, heeft deze uitnodiging aangenomen en zal tijdens een opkikkerdag in de Eemhof gezinnen ontlasten. In de Eemhof worden elk jaar zo’n 2000 gezinnen ontvangen. Voor een impressie zie een aflevering van www.youtube.com/watch?v=thFuTLOv7Ns

Klik op onderstaande foto voor een vergroting en het bepalen van eigen snelheid.

 

0 van 0