...altyd nijsgjirrich!

Uitnodiging Doortrappen seizoensopening 27 maart Tytsjerksteradiel

Woensdagochtend 27 maart is de opening van het Friese Doortrappen-seizoen. Het programma Doortrappen heeft als ambitie om ouderen tot hun 100ste veiliger te laten fietsen.

Opening Fries Doortrappen-seizoen
Woensdagochtend 27 maart is de opening van het Friese Doortrappen-seizoen. Het programma Doortrappen heeft als ambitie om ouderen tot hun 100ste veiliger te laten fietsen. In 16 gemeenten trappen we het Friese Doortrappen-seizoen af. In de gemeente Tytsjerksteradiel doen we dat met een fietstocht voor ouderen in de Trynwalden. De route is ongeveer 20 tot 25 kilometer lang en gaat over veilige paden en wegen. Ook zal er een lekkere tussenstop plaatsvinden op de route. De start is om 10:00 uur bij Fysio Giesberts in Oentsjerk, aan de Rengersweg 71.

Opgeven voor de fietstocht
Voor deze fietstocht is opgave verplicht. Dit kan bij Doortrappencoördinator Rianne Wiersma, via r.wiersma@achtkarspelen.nl. Graag onder vermelding van je naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer. Als je iemand meeneemt, dan ontvangen we ook graag zijn of haar gegevens. Meld je snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

INFO